Nakon što je u Sloveniji u trial natjecanju (važno je napomenuti da je to bilo njezino drugo ozbiljno natjecanje) zauzela prvo mjesto u T4 klasi te drugo mjesto u sveukupnoj ženskoj konkurenciji, naša nezaustavljiva Ines uzela je kratku pauzu i odmorila za nove izazove.

Kakvi su uvjeti i sama utrka bili, najbolje opisuju njezine riječi: “Natjecanje se održalo na zahtjevnom prirodnom terenu, što je dodatno povećalo izazov. Sekcije su bile zahtjevne ali lijepe, teren klizav, a staza između sekcija često je testirala vještine i koncentraciju vozača. No, to je ono što čini trial natjecanja tako uzbudljivima – borba s prirodnim elementima i nepredvidivim terenom.”

Novo natjecanje održalo se u nedjelju – cross country.

Za one koji su zbunjeni razlikom između ta dva tipa natjecanja, trial je off-road disciplina koja zahtijeva precizno savladavanje prepreka na zahtjevnim stazama, naglašavajući kontrolu i ravnotežu. Nasuprot tome, cross country je brza vožnja na dugim udaljenostima preko raznolikih terena, s ciljem prijeći stazu što brže, zahtijevajući izdržljivost i navigacijske vještine.

Usprkos umoru od prijašnjeg dana, zahtjevnoj utrci i elementima koji su sastavni dio cross country tipa natjecanja, dojmljivi rezultati nisu izostali. Ines je zauzela 12. mjesto u klasnom poretku u konkurenciji od 20 vozača u brončanoj kategoriji.

Posebno želimo istaknuti činjenicu da je bila jedina ženska vozačica. Skidamo kapu, Ines!

Za kraj, otkrila nam je da se raduje svakom izazovu i natjecanju koje je čeka. Izvrsni rezultati dodatno je motiviraju i tjeraju da razvija svoje vještine i trenira još više kako bi dosegla nove razine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)