14. listopad za neke ljude bio je sasvim običan dan. Klasična subota, nekome radna a nekome dan za odmoriti od napornog tjedna. Međutim, za našu Ines ta subota bila je dan prepun adrenalina, uzbuđenja i gladi za uspjehom. Ona je taj dan odlučila provesti u jednom lijepom mjestu, svima znanoj Jaski. Točnije, na stazi Mladina gdje se održavalo drugo natjecanje u cross country enduro natjecanje.

Ovo je njezino drugo natjecanje i vjerujemo da ga je s nestrpljenjem dočekala. Prema njezinim riječima, natjecanje je okupilo popriličan broj vozača što je dodatno doprinijelo atmosferi i kompetitivnom duhu ove mlade i perspektivne vozačice.

Lijepo vrijeme i savršena organizacija natjecanja i same staze omogućila je izvanredno iskustvo vožnje gdje je svaki vozač mogao dati svoj maksimum i pokazati koliko jako želi uspjeh i pobjedu.

U nastavku teksta prenosimo riječi naše Ines i njezine dojmove o samom natjecanju:

“Staza je bila odlično pripremljena od strane organizatora. Prvi dio se vozio na MX stazi sa dodanim tehničkim detaljima, strmim usponima i spustevima. Nakon toga je bio ulazak u gustu šumu sa single trackovima koji je bio interesantan sa uskim dijelovima koji su pomalo onemogućavali pretjecanje. Vozila su se dvije utrke, svaka po 45 minuta.”

A ako vam još uvijek treba razlog da povjerujete da se radi o super djevojci čija prespektiva u ovom sportu nije upitna, dovoljno je reći da je na svom drugom natjecanju u ovom obliku utrke osvojila ni manje ni više nego prvo mjesto. Evo što ona kaže o tome:

“U svojoj drugoj vožnji postavila sam si cilj da dostignem peti krug, što je uspjelo i svim najboljim vozačima bronze u prvoj rundi. Time sam prestigla drugu djevojku za sveukupno 3 kruga te osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji.”

Motostop.hr kao njezin sponzor iz svega glasa navija za nju u daljnjim utrkama i ovim putem joj šaljemo velike čestitke, aplauz i jedan glasan BRAVO!