Sredina rujna 2023. donijela je još jedno uzbudljivo natjecanje, Ovaj put, mjesto radnje se nalazi u Sloveniji gdje se održavalo otvoreno prvenstvo Slovenije u trial disciplini.

Ovakva vrsta natjecanja, koja je sama po sebi izazovna i zahtijeva izvrsnu fizičku, ali i psihičku spremnost, privukla je mnoštvo sudionika oba spola koji su željeli zadovoljiti svoj kompetitivni duh i pokazati svoje vještine.

Ovom izazovu nije odoljela ni naša Ines Stanić. Motoentuzijastica i djevojka koju ne treba puno predstavljati, odlučila je sudjelovati na ovom eventu i vratiti se kući s odličnim rezultatima.

Ines se natjecala u T4 klasi. Za vožnju je odabrala SHERCO 300 ST trial motocikl, lagan, čvrst i okretan model za kojije bila sigurna da je neće ostaviti na cjedilu tijekom utrke. Utrci je prethodio tehnički pregled motocikala te prijava nakon čega je uslijedio i pregled sekcija. Konačno, krenulo je i samo natjecanje.

Prema riječima same Ines, vožnja je bila izazovna a teren i konkurencija zahtjevni. Sekcija na stazi pružile su pregršt različitih izazova tijekom pet krugova. Prvi krug bio je najteži, ali nakon uspješne vožnje, postalo je lakše. Svi sudionici u utrci su sudjelovali tijelom i dušom, što je bilo vidljivo na njihovim licima koja su ocrtavala različite emocije. Pet krugova je završilo i uslijedio je predah do podjele nagrada.

A uspjeh kod Ines nije izostao ni ovaj put. Osvojila je drugo mjesto na svom drugom natjecanju u ovoj disciplini s jednim bodom zaostatka za vodećim mjestom!

Ovim putem joj čestitamo na izvanrednom uspjehu i želimo puno sreće na daljnjim natjecanjima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)