Kraj sezone vožnje po izazovnim stazama, blatnim terenima, šumama i proplancima diljem Hrvatske naša svemoguća Ines završila je savršeno!

Nakon odvoženih utrka u Rakovom potoku i Jaski, koje su obilježene iznimnim uspjesima i ovjenčane zlatom, uslijedila je završna utrka u Bedekovčini, na stazi Kebel. Vožnja je bila iznimno zahtjevna obzirom da je staza zbog padalina i vlage bila dosta blatna i skliska te je samim time zahtijevala iznimnu kontrolu i vještine na motoru. Međutim, niti to nije bilo dovoljno da se Ines predomisli i odustane od natjecanja.

Utrka je privukla mnoštvo natjecatelja u crosscountry disciplini, što je i razumljivo obzirom da se radi o posljednjoj utrci sezone i prvenstvu Hrvatske. Iako je Ines ovo prva godina natjecanja u ovoj disciplini, malo je reći da je svojim rezultatima itekako dala do znanja da u njoj leži izniman talent za ovu vrstu sporta.

U nastavku prenosimo njen osvrt na samu utrku, sezonu i cjelokupno iskustvo natjecanja u crosscountry disciplini:

“Završetkom zadnje blatne utrke u Kebelu označeno je zaključenje ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u Crosscountryu, te se time okončala moja prva sezona u ovom zabavnom sportu. Nakon prvih nastupa na prethodnim utrkama u Rakovom potoku i Jaski, gdje sam osvojila prvo mjesto u ženskoj kategoriji, ponosno mogu reći da sam isti uspjeh ponovila i u Kebelu. Osvojivši prvo mjesto u ženskoj klasi na sva tri natjecanja, zatvorila sam ovu sezonu s prvim mjestom u ukupnom ženskom poretku. Ovo iskustvo je za mene bilo iznimno važno, budući da je to bila moja prva godina u kojoj sam se odlučila iskušati u cross countryu. Od srca bi se zahvalila svima vama koji ste me podržavali i bodrili tijekom cijele sezone. Te svim organizatorima na trudu da sve prođe odlično. Rezultati su samo potvrda da su trud, odricanja i posvećenost koje sam uložila u moto sport bili vrijedni.”

Kao što vidite, još jedno zlato završilo je rastućoj kolekciji odličja naše Ines, a potpuno smo sigurni da će za nadolazeće nagrade morati napraviti puno veću policu!

Motostop.hr je ponosan što kao sponzor može sudjelovati u njenim uspjesima. Iznimno smo sretni kada možemo biti uz ovakve mlade i talentirane ljude čije će se ime zasigurno zapamtiti i čiji će uspjesi jednog dana biti inspiracija drugima. Našoj Ines želimo još mnoštvo uspjeha i šaljemo joj ovim putem najveće čestitke i gromoglasni aplauz!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)