Bok, bajkeri! Nije bilo novosti od nas neko vrijeme jer, realno, nije se baš puno toga dogodilo. No, nismo vas zaboravili, i evo nas opet! Donosimo vam ekskluzivne dojmove s našeg najnovijeg putovanja u zemlju tjestenine i majke najbolje pizze – Italije! ??

Da budemo precizni, sletjeli smo u Milano, grad gdje moda susreće motore, i to tijekom EICMA sajma – međunarodne izložbe motocikala i dodatne opreme. Ova destinacija nije birana slučajno; Milan je srce talijanske mode, ali i domaćin najposjećenijeg moto događaja na svijetu.

EICMA (International Motorcycle and Accessories Exhibition) je stari gospodin u svijetu motora; održava se u Milanu od 1914. godine. Ovo nije samo izložba; ovo je mjesto gdje se čuju najnovije priče, gdje se vide najnoviji modeli, i gdje se osjeti puls motociklističke kulture.

Svi važni igrači su tu – KTM, KYMCO, KEEWAY, KAWASAKI, HUSQVARNA, i drugi. Svaki od njih izbacuje svoje najnovije modele, ponekad čak s premijerama koje oduzmu dah.

EICMA nije samo o motociklima; to je pravi spektakl. Ondje smo svjedočili utrkama e-bikeova, adrenalinskim vožnjama enduro motora, akrobacijama na quadovima, cirkuskim točkama, stunt showovima, i još mnogo toga.

Osim što smo uživali u vožnji rollercoasterom emocija, posjetili smo i naše dragocjene partnere PARTS EUROPE i RMS. Zajedno smo gledali nevjerojatne performanse i razmjenjivali iskustva.

No, EICMA nije samo o zabavi; to je i prilika za poslovno umrežavanje. Stvorili smo nova prijateljstva, ostvarili nove poslovne kontakte, i sigurni smo da ćemo se vratiti na ovaj događaj koji je u srcu moto zajednice.

Ako želiš detalje o svemu što smo doživjeli, pogledaj EICMA program.