Pozdrav, ljubitelji oktana!

Navratili smo i danas da s vama podijelimo novosti vezane uz naše pripreme za Budimpeštu. Kako se bliži datum tako i naše uzbuđenje i nestrpljivost rastu.

Našem Harley-u ponestaje dijelova za izmjenu ( gotovo sve je već promijenjeno što smo planirali ) i trenutno smo usmjereni k detaljima i “ finim “ radovima. Svaki detalj i svaki milimetar motora mora biti savršen za izložbu i ne pristajemo na nikakav kompromis. Konkurencija će biti velika i želimo se istaknuti te ostaviti nezaboravni dojam. A kad već govorimo o 120 godina Harley Davidsona, kliknite na link  https://hd120budapest.hu/site/en/news i saznajte što vas sve očekuje u Budimpešti ako se odlučite prisustvovati.

A sad da prozborimo koju o zahvatima koje smo odradili na našem Harley-u. U paketu koji nam je došao stigli su nam retrovizori renomiranog dobavljača EMGO. EMGO je veliki svjetski dobavljač kvalitetnih aftermarket powersports proizvoda. Američki menadžment i kontrola kvalitete i više od 50 godina opskrbe veleprodajnih distributera EMGO ili privatnim markama dijelova i pribora za motocikle čine EMGO kvalitetnim i pouzdanim izborom pri nabavci dijelova. Dijelove smo naručili preko poznatog distributera PARTS EUROPE a retrovizori će uskoro biti dostupni i na www.motostop.hr

Retrovizori koje smo dobili atraktivnog su izgleda, kromirani i odlično će se uklopiti u cjelokupni izgled našeg motora. Važno je naglasiti da su homologirani i zadovoljavaju ECE standard ( Economic Commison for Europe). Retrovizori dolaze po jedan ( lijevi, desni ili oba ) u kompletu s pričvrsnim vijkom. Karakterizira ih izvrsna preglednost zahvaljujući dužini od 21 cm, visini ogledala od 8,6 cm i širini ogledala od 16 cm.

Pored promjene retrovizora, odlučili smo poraditi i na vizualnom dojmu motora. Stoga je naš majstor Tom skinuo oklope s Harley-a i poslao ih poznatom lakireru Juri ( vjerojatno ga dosta vas i poznaje ) na obradu. Izabrali smo lijepu nijansu crne s crvenim detaljima kako bi se pojačao vizualni dojam motora i na određeni način vizualno istaknuo.

Iako sada izgleda kao hrpa željeza, konačni izgled će biti fantastičan.

Veselimo se kraju naše avanture jer smo već pomalo nestrpljivi vidjeti kako će motor izgledati nakon toliko vremena i truda uloženog u modifikaciju. 120-ta obljetnica Harley Davidson-a u Budimpešti za nas je izuzetno velik i važan događaj na kojem ćemo imati priliku istaknuti se, promovirati se i sklopiti nova i vrijedna poznanstva.

Čitamo se uskoro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)