Pozdrav bajkeri!

Došlo smo podijeliti novosti s vama, znamo da se veselite našim doživljajima. Početak ove godine, konkretnije, od 19. – 21. siječnja rezervirali smo jedan manji izlet. Ono,kak’ se veli, da rit vidi puta.

Otišli smo do našeg suseda, zemlje capuccina, tjestenine i prave pizze. Tak’ je, u Italiji smo bili! Točnije, u Veroni. I ne, nismo išli pogledati balkon na kojem je Julija stajala dok se Romeo ispod klel na vječnu ljubav. Išli smo, k’o pravi bajkeri i štovatelji dva kotača, posjetiti ovogodišnji MBE 2024. MBE 2024 (Motor Bike Expo) je širom svijeta prepoznat ko jedan od najvećim custom bike sajmova – prema podacima, posjeti ga u prosjeku više od 160 000 ljudi, sudjeluje preko 700 izlagača, a sve se odvija na više od 100 000 kvadrata prostora.

Ak’ odete ikad tam, budete vidli kaj to je! Možete se divit unikatnim i prekrasnim custom motorima iz cijelog svijeta. Moramo priznati da se neki, ono, boli glava! Al’ nisu samo custom motori. Među izlagačima su i poznati svjetski brendovi motora koji su došli predstaviti nove modele. Tu su cestovni, kroseri, chopperi, pa čak i električni.

Na sajmu možete kupiti i obleku, razne dodatke i komponente koje se nude na tržištu; ukrasite sebe i svoj motor po, možemo reći, poprilično povoljnim cijenama.

Sajam je obilježen i raznim natjecanjima po kategorijama pa tak imate custom natjecanja, dizajn natjecanja, lowrider natjecanje i pregršt drugih. Ima čak i za skutere i mopede, kaj nas je iznenadilo, ipak smo mi za nekaj jače i veće. Njima pripada dio eventa pod nazivom Distretto Ruote Piccole koji je rezerviran za entuzijaste i zaljubljenike u mopede i skutere, novijeg doba i one vintage. Tu su i stuntman natjecanja, a kaj ti dečki i cure izvode, sve nas strah bilo!

Sve ovo kulminira raznim nagradama, a glavna nagrada je MBE nagrada, ultimativno postignuće za nekog ko se bavi slaganjem i modifikacijom motora. Svake godine žiri odabere 10 najboljih motora, od čega se samo jedan vraća doma s nagradom i onda se može hvaliti da je “KING OF CUSTOMS!”

Ak’ ste kojim slučajem, k’o i mi, zaljubljenik u modifikacije, ovo je super prilika da učite od pravih majstora! Na sajmu se održavaju i radionice na kojima možete dobiti korisne naputke i smjernice vezane uz vašu sigurnost i sigurnost na cesti. To delaju poznate face iz moto svijeta, poput Marca Lucchinellia, Alexa De Angelisa, Enea Bastianinia i kompanija poput Ducatia, Yamahe, Motula, Araia.

A ak’ ste već posjetili ovaj sajam ili planirate, onda iskoristite priliku i učlanite se u PRIVILEGE CLUB! Pretplatom na MBE Privilege Club možete pristupiti brojnim prednostima kao što su propusnice za utrke Svjetskog prvenstva, promocije proizvoda MBE izlagača i pozivnice na jedinstvena i ekskluzivna iskustva.

Eto, sve smo vam rekli! Bilo nam je odlično, pogledajte si malo o eventu na linku https://www.motorbikeexpo.it/en/  i obavezno posjetite idući event.

Veliki bajkerski pozdrav od Motostopa!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)