Dragi naši ljubitelji oktana i dva kotača,

ponovno smo svratili da vas pozdravimo i podijelimo s vama novitete u vezi naših priprema za Budimpeštu. A to je definitivno iza ugla!

Kada se osvrnemo na sam početak i dan kada smo naš Harley doveli u Tom’s and Bandit’s garage na preradu, shvatimo koliko je vremena prošlo u trenutku, barem iz naše perspektive. Od same pozivnice na event, do ideje za motor, ideje za konačni izgled, nabave odgovarajućih, kvalitetnih i atraktivnih dijelove vrijeme je proletilo i sada smo tu. Približavamo se završnici naše avanture, vremena je sve manje, kao i dijelova koje je potrebno ugraditi no zato su nam srca sve punija.

Prerade i dijelove koje smo ugradili redovito smo pratili kroz naše blogove, nekada duže, nekada kraće no uvijek pisane za vas koji nas pratite i zajedno s nama ste dio ovog putovanja. Od auspuha preko ovjesa i filtera do kočnica, svaka izmjena napravljena je s puno pažnje i ljubavi kako bi bili sigurni da će naš motor privući pažnju.

U današnjem blogu osvrnuti ćemo se na više dijelova koje smo ugradili od zadnjeg bloga. Pa da počnemo!

CHIN SPOILER

Niti jedan prijevod ne čini nam se dovoljno dobar stoga smo ostali pri originalnom nazivu. Chin spoiler, kao jedan atraktivan custom dodatak našem motoru, služi za popunjavanje praznine između kotača i okvira što dodaje jedan poseban “štih” cjelokupnom motoru. Proizvođač je TRASK PERFORMANCE, američki proizvođač high-performance motora i custom dijelova. Naš chin spoiler ručno je izrađen od stakloplastike s gel-coat završnom obradom. Dolazi u paketu sa svim dijelovima potrebnima za ugradnju te rešetkastim umetkom od nehrđajućeg čelika

NAVLAKE ZA VILICE

Naše originalne navlake za vilice zamijenili smo novima i atraktivnijima. Odabrali smo proizvođača ARLEN NESS, američkog pionira prerade i customatizacije motora. S više od 60 godina iskustva u tom polju, Arlen Ness zna što radi i kakve dijelove proizvodi. Time smo se vodili i mi kada smo naručili nove, crne DEEP CUT navlake. Njihov bezvremenski dizajn s prorezanim prozorima  daje atraktivnu i agresivnu notu našem motoru. Izrađena je od aluminijske gredice 6061-T6 i CNC obrađena.  Dodatno ju krasi crna anodizirana završna obrada. Odgovora tvorničkim ili aftermarket donjim nogama vilica.

GUME

Dobra guma glavu čuva a to je nešto u što čvrsto vjerujemo. Kod nabave guma nismo previše razmišljali i naš odabir je pao na Michelin gume.

VJETROBRAN

Da bi vožnju učinili sigurnijom i ugodnijom, odlučili smo promijeniti prednji vjetrobran. Izabrali smo KLOCK WERKS, američkog proizvođača custom moto dijelova koji se pored toga bavi i customatizacijom motora. Imali su upravo ono što smo tražili a to je čvrsti, zatamnjeni, 15”-ni vjetrobran šire izrade s boljim odbijanjem vjetra i stabilnošću. Izrađen je od polikarbonatnog lista i premazan tvrdim premazom otpornim na ogrebotine i vanjski utjecaj.

Sve ove dijelove uskoro možete pronaći na www.motostop.hr na našem webshopu i dodati svom motoru jednu jedinstvenu notu atraktivnosti, udobnosti, sigurnosti i agresivnosti.

Naša avantura polako ulazi u završnicu no i dalje ćemo svratiti s vremena na vrijeme i obradovati vas lijepim vijestima i novostima.

Do sljedećeg čitanja, pozdrav! 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)