Pozdrav, ljubitelji dvokotačnog prijevoza!

Svratili smo kratko da vas počastimo novim vijestima o našem projektu zvanom “modificiranje Harleya za izložbu u Budimpešti.”

U zadnjem blogu podijelili smo s vama informacije o novom zračnom ovjesu LEGEND, koji vam je dostupan na www.motostop.hr. Ovaj tjedan neočekivano nam je stiglo iznenađenje u vidu prekrasnog filtera zraka. Ovaj dio podosta smo dugo čekali no isplatilo se. Radi se o PERFORMANCE MACHINE U.S.A filteru zraka čije su performanse i utjecaj na motor fantastične. Još jedna dobra vijest je i da svoj motor možete ukrasiti ovim prekrasnim filterom jer vam je dostupan na www.motostop.hr.

PERFORMANCE MACHINE U.S.A je američki vodeći proizvođač kotača, kočionih sustava, kontroli i dodataka za motore. U svojim kreacijama već više od 60 godina uspješno spajaju kvalitetu, strast, funkcionalnost i estetiku kako bi svojim klijentima osigurali samo najbolje. No, vratimo se na filtere. Primjerak kojeg trenutno ugrađujemo jedan je od nekoliko high-performance filtera zraka koji se nalaze u ponudi ovog proizvođača. Nas je usrećio JET AIR CLEANER, izuzetno atraktivan i moćan filter koji, osim vizualnog dojma, podiže i performanse motora.

No, krenimo nekim redom. Njegovo jedinstveno, inovativno tijelo u obliku suze montira se ili u brz vodoravni položaj ili u elegantnu okomitu verziju, tako da možete odlučiti. Ima potpuno CNC strojno obrađenu aluminijsku konstrukciju uključujući potpornu ploču, unutarnje gumene cijevi za odzračivanje kako bi se eliminiralo curenje ulja i unutarnji konusni dizajn za gladak, usmjeren protok zraka. Inovativni stožasti dizajn je za performanse, kao i za prednost poboljšanog razmaka od koljena. Kao i svaki filter, JET AIR CLEANER također ima svoj interval zamjene. Međutim, kod ovog filtera interval je zaista impresivan i iznosi 20 000 kilometara, što je svakako odlična vijest za ljubitelje motora. Možete ga oprati do 25 puta, nakon čega bi ga bilo preporučljivo zamijeniti.

Kako utječe na performanse motora? Ugradnjom ovog filtera našem već poprilično snažnom motoru dodat ćemo otprilike 10,2 KS. Razlika je gotovo nezamjetna no sam filter pozitivno će utjecati i na potrošnju goriva koja će biti nešto manja, okretni moment koji će biti veći a sve to će doprinijeti i većem broju sretno prijeđenih kilometara.

Vremena je sve manje i manje i Budimpešta je sve bliže no zasad uspješno držimo ritam i korak s vremenom. Na našu sreću, sve dostave dijelova stižu na vrijeme tako da nemamo poteškoća oko modifikacija a držimo fige da tako i ostane. Ovaj iznenadni paket ugodno nas je iznenadio i dao nam novi vjetar u leđa za daljnji nastavak naše avanture.

Do sljedećeg čitanja, budite pozdravljeni!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)