Pozdrav, ljubitelji dvokotačnih vozilica! Navratili smo kratko da s vama podijelimo još jedan update oko napretka našeg Harley-a.

Danas smo dobili paket koji je putovao iz daleke nam Amerike. Koliko mu je trebalo govore i tragovi površinske korozije koje možete vidjeti na slikama. Znamo, znamo, nismo normalni što smo običan blatobran naručili skroz iz Amerike, no dajte da vam objasnimo.

Blatobran koji nam je stigao djelo je renomiranog američkog proizvođača PAUL YAFFE’S BAGGER NATION čija tradicija i stručnost u proizvodnji custom dijelova za motore seže u sad već daleku nam 1991.  Izrađen je u jednom komadu od čelika debljine 2 mm nakon čega je laserski izrezan i oblikovan. U ovo su uključene i rupe za pričvršćivanje a krajnji rezultat je visokokvalitetni blatobran, štoviše, jedan od najkvalitetnijih koji su dostupni na tržištu. A sretna vijest je da će custom dijelovi PAUL YAFFE’S BAGGER NATION dijelovi uskoro biti dostupni i na www.motostop.hr

Blatobran dolazi u paketu sa svim potrebnim dijelovima za montažu: 2-dijelnim aluminijskim adapterima za montažu sa satenskom završnom obradom spremnima za lakiranje, premazivanje prahom ili kromiranje bokobran po izboru te sav potreban hardver za montažu i montažu, s uputama koje je lako slijediti. Naš je napravljen za promjer felge od 21″ a u ponudi imaju i od 16″ naviše.

2mm debeo čelik od kojega je izrađen blatobran osigurava čvrstoću i trajnost te prilikom vožnje ne stvara nepotrebne vibracije.  Povrh svega, proizvođač vam prilikom kupnje daje doživotnu garanciju.

E sad, da se vratimo na naš primjerak. Kao što vidite na slikama, naš primjerak savršeno odgovara motoru i podiže njegov opći vizualni dojam. Trenutno je u sivoj nijansi, no ne zadugo jer uskoro slijedi priprema za lakiranje i lakiranje. Boja i nijansa neka ostanu tajna.

Čitamo se uskoro!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)