MotoClix je inovativni sistem za pričvršćivanje i prijevoz motocikla koji je brz, jednostavan i siguran!

Uz MotoClix, moći ćete imobilizirati svoj motocikl u 30 sekundi, bez znoja ili suza! MotoClix se može koristiti na svim motociklima sa šupljim osloncem za noge. Instalacija je vrlo jednostavna, traje samo nekoliko minuta i ne trebaju vam nikakvi posebni alati ili oprema. Visokokvalitetni čelik osigurava iznimnu izdržljivost, a patentirani dizajn jamči da vaš motocikl ostaje na mjestu čak i na neravnim terenima koji postoji.

Jednostavan i siguran sustav za prijevoz motocikala koji eliminira potrebu za kompliciranim trakama za pričvršćivanje ili klinovima koji bitno oštećuju sustav ovjesa, brtve vilice ili opruge vašeg motocikla. S MotoClixom možete ostaviti svoj motocikl zaključan na prikolici preko noći ili tijekom dugog putovanja – to neće imati nikakav negativan učinak na sustav ovjesa motocikla, brtve vilice ili opruge.

MotoClix se može koristiti na svim motociklima sa šupljim osloncem za noge. Možete jednostavno prilagoditi visinu svog MotoClixa kako bi odgovarao visini vašeg motocikla.

MotoClix se jednostavno postavlja na sve prikolice, kombije u samo nekoliko minuta. Za ugradnju MotoClix sistema ne trebate nikakav poseban alat ili oprema, već samo obični odvijač. Kupnjom MotoClixa dobit ćete kompletan set s višepozicijskim podnim vodilicama za prilagodbu sustava vašem motociklu.

Visokokvalitetni čelik od kojeg je izrađen MotoClix osigurava iznimnu izdržljivost, a patentirani dizajn jamči da vaš motocikl ostaje na mjestu čak i na neravnim terenima koji postoje.

MotoClix je dizajniran i proizveden u Hrvatskoj u Europi od strane motociklističkog entuzijasta koji je pokušao riješiti vlastiti problem s prijevozom motocikala s jednog mjesta na drugo. Nakon što se uvjerio da MotoClix radi, sve više i više njegovih prijatelja željelo je jedan za sebe i tako je počela proizvodnja.

Ako si ljubitelj moto krosa i off-road vožnje, znaš da čak i najmanje avanture počinju nimalo zabavnim koracima. Nakon što si oprao svoj motor, pregledao ga, uzeo svu potrebnu opremu i parkirao ga na auto-prikolicu, pojavi se problem kako ga jednostavno, brzo i bez muke učvrstiti. 

Udobno se smjesti i dopusti nam da ti predstavimo rješenje za tvoj problem. Upoznaj MotoClix, inovativni sistem za pričvršćivanje i prijevoz motocikala. Karakteriziraju ga 3 značajke: brz je, jednostavan i neopisivo siguran. Omogućuje ti imobilizaciju motocikla u svega 30 sekundi a prikladan je za sve motocikle sa šupljim osloncem za noge. Visokokvalitetni čelik osigurava iznimnu izdržljivost, a patentirani dizajn jamči da tvoj motocikl ostaje na mjestu čak i na najvećim neravninama. Jednostavan i siguran sustav za prijevoz motocikala koji eliminira potrebu za kompliciranim trakama za pričvršćivanje ili klinovima koji bitno oštećuju sustav ovjesa, brtve vilice ili opruge vašeg motocikla. S MotoClixom možete ostaviti svoj motocikl zaključan na prikolici preko noći ili tijekom dugog putovanja – to neće imati nikakav negativan učinak na sustav ovjesa motocikla, brtve vilice ili opruge.

Posjeti www.moto-clix.com i uvjeri se u jednostavnost, snagu i praktičnost MotoClixa. Posjeti i naš Youtube kanal i na linku https://www.youtube.com/watch?v=8rI1dITWtEc&t=2s pogledaj MotoClix na djelu. 

Osim jednostavnosti i praktičnosti, MotoClix se lako pričvršćuje na sve prikolice i kombije u svega nekoliko minuta, bez alata. Potreban ti je samo odvijač i MotoClix je spreman čuvati tvoj motocikl dok ne dođeš na odredište. Podesiv je po visini kako bi odgovarao tvojem motociklu.

Zanimljiva je činjenica da je ideja o MotoClixu nastala u Hrvatskoj. Jedan je zaljubljenik i obožavatelj života na dva kotača neprestano vodio borbu s osiguranjem svojeg motocikl dok se rješenje nije nametnulo samo od sebe. Nakon uspješnih testova, ideja je zaživjela i tako je počela priča o MotoClixu. 

Naša poznata motokros vozačica i pobjednica Dinaric Rally utrke, Ines Stanić, zadovoljna je korisnica MotoClixa koji ju je osvojio na prvu svojom jednostavnošću, praktičnošću i sigurnošću. Stalne vožnje, prijevozi motocikla i okretanja glave da provjeri stanje motora napokon je prestalo jer, kako kaže, nema šanse da ikakva neravnina izmakne motor iz MotoClixovog stiska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)